Treningsprogram till Abilica BalanceBoard

  Abilica BalanceBoard balansebrett gir god balansetrening. Øvelser på balansebrettet gjør at du styrker ankler og knær. Brettet kan også brukes som styrketreningsprodukt for å trene ben, sete og bryst.

  Kjøp BalanceBoard nå.

  1.

  Stå på balansebrettet med et eller to ben

  Antall repetisjoner: Hold så lenge du klarer 3 ganger
  Trener: Generell balanse.

  Start med begge føttene på blansebrettet og finn balansen. Dersom du synes det er for lett løfter du opp den ene foten og står kun med et ben på balansebrettet.

  2.

  Utfall med benet bak

  Antall repetisjoner: 12 x 3 på hvert ben
  Trener: Forside lår og setemuskulatur

  Stå med det ene benet på brettet og sett det andre benet langt ut bak. Bøy begge bena ned til 90 grader i kneleddene. Pass på at tærne på det forreste benet alltid er foran kneet. Hold gjerne hendene i siden.

  3.

  Push ups/armhevinger

  Antall repetisjoner: 12 x 3, hvor du gjør 6 repetisjoner med den ene armen på brettet før du bytter arm.
  Trener: Bryst og noe bakside armer og skuldre

  Stå med strak kropp med den ene hånden på brettet (du kan gjerne gjøre øvelsene på knærne om det er for tungt å stå med strak kropp). Ha begge hendene rett ut fra brystet, gjerne ganske bredt for å få godt tak i brystmusklene. Beveg deg rolig ned til brystet nesten treffer gulvet og press deg så opp igjen.

  4.

  Utfall med benet til siden

  Antall repetisjoner: 12 x 3 på hvert ben
  Trener: Setemuskulatur og innside lår, samt noe forside lår

  Stå med det ene benet på brettet og sett det andre benet ut til siden. Jo lengre ut til siden du har benet, jo mer vil det ta på innsiden av låret. Legg tyngden tilbake på hælene og skyv setet ut bak. Strekk armene ut foran deg og sett deg ned så langt du klarer.

  5.

  Knebøy

  Antall repetisjoner: 12 x 3
  Trener: Forside lår og setemuskulatur

  Stå med begge føttene oppå brettet med så bred avstand mellom bena som du klarer. Legg tyngden tilbake på hælene, skyv setet ut bak, strekk armene ut foran deg og sett deg ned så langt du klarer. Når øvelsene blir for enkle for deg kan du gjøre det samme på et ben av gangen, 12*3 repetisjoner på hvert ben.

  6.

  Flyveren

  Antall repetisjoner: 12 x 3 på hvert ben
  Trener: Kjernemuskulaturen i mage og rygg

  Stå med det ene beinet oppå brettet og strekk det andre ut bak deg. Tipp overkroppen fremover. Varier gjerne med å ha armene langs siden, fremover, ut til siden og ned mot gulvet.

  Kjøp ditt Abilica BalanceBoard nå.

  Cart

  loader

  Choose your country

  Norway Sweden