ABILICA CIRCLE x KRISTIANSAND x BERGEN

Abilica inviterer til treningsfest i Kristiansand og Bergen! I front har vi våre spreke ambassadører Maren Erdvik i Kristiansand og Kristin Birkelund i Bergen som kommer til å holde treningen sammen med Team Abilica. Ta på treningstøy, treningssko, så sørger vi for treningsglede. Abilica Circle er sirkeltrening der du får muligheten til å teste en stor bredde av treningsutstyret fra oss. Du vil mest sannsynlig kjenne igjen mye av treningsutstyret fra Maren (@marenerdvik) og Kristin (@kristinbirkelund) sine sosiale medier.

Eventet er helt GRATIS, men vi har begrenset antall plasser, derfor er det bindende påmelding! For å være med i trekningen av en plass til deg og en venn på eventet, meld dere på senest 27.08!

Kristiansand
Lørdag 08.09, kl 10:00-12:00

Bergen
Søndag 09.09, kl 10:00-12:00

KRISTIN BIRKELUND

24 år fra Bergen. Jeg brenner for en sunn og aktiv livsstil og har siden 2012 vært gruppetreningsinstruktør innenfor ulike treningskonsepter. For meg skal trening være enkelt, effektivt og gøy. Abilica Circle er en treningsøkt som gir meg nettopp dette. Her får du trent hele kroppen samt testet mange ulike produkter. Treningen blir variert og du vil få utfordret kroppen med nye og spennende øvelser. Gjennom Abilica Circle lover jeg å gi deg høy puls, svettefest og mye treningsglede. Her er det bare fantasien som setter grenser og jeg håper du vil være med å skape en magisk treningsøkt sammen med meg.

MAREN ERDVIK

Jeg er 29 år gammel og kommer fra det blide Sørland. Nærmere bestemt sommerbyen Kristiansand. Jeg skriver en av Norges største treningsblogger, på fitliving.blogg.no. På bloggen deler jeg daglig treningsøkter, oppskrifter, ulike tips og triks til nye øvelser, ulike treningsformer, og viktigheten av treningsGLEDE. Jeg har alltid vært en aktiv person, med bakgrunn som aktiv turner i mange år. Nå går det mest i styrketrening, egenvekstrening, og joggeturer i skogen. Fysisk aktivitet gjør meg til en energisk glad´laks, og akkurat dét er min største motivasjon til å leve en aktiv livsstil.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.