Les mer om Abilica Circle

Abilica Circle

Finn dine øvelser og lag en effektiv og bra treningsøkt.

 

Abilica Circle er et treningskonsept der vi har inkludert våre alle beste sirkeltreningsprodukter for effektive og morsomme treningsløsninger for deg! Til hver og en av produktene nedenfor finner du et variert treningsprogram som trener hele kroppen. Se filmer av alle øvelsene på YouTube eller last ned vår treningsapp. Du kan også få treningstips i AbilicaMagasinet.

Abilica Training App

 

Den gode gamle sirkeltreningen er i vinden som aldri før. Mange bruker sirkeltrening for å komme seg i form og det gjør de med rette! Med sirkeltrening får du egentlig det meste du trenger og du trener hele kroppen samtidig! Ved å kjøre sirkeltrening får du høyere fettforbrenning, økt kondis, økt styrke og mer muskelmasse. Du kan selv velge øvelsene som gjør at treningen blir variert og spennende. Enten kan du velge å kjøre hele kroppen under en økt eller konsentrere deg på spesielle kroppsdeler eller områder hvis du vil det.

Når du setter opp en sirkeltreningsøkt er det viktig å tenke på hvor lenge du vil holde på og hvor lenge pausene skal vare. Dette kommer an på hvordan du vil trene, om du vil trene veldig utholdende eller veldig eksplosivt. Det finnes mange fordeler med sirkeltrening. Først og fremst tar det kort tid fordi det foregår i høyt tempo med stor belastning. Det blir litt som når du trener intervall på for eksempel tredemølle. En annen ting er at du enkelt kan gjøre dette hjemme i egen stue hvis du bare har litt utstyr tilgjengelig. Sirkeltreningen kan også enkelt implementeres med resten styrketreningen slik at du får en helhetlig trening gjennom uka.

Kjøp dine Abilica Circle-produkter

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.