Les mer om ShapeUp Weekend

For 5. året året på rad var Abilica en av hovedsponsorene under ShapeUp Weekend på Vestlia Resort på Geilo. Ca 500 damer hadde en super helg fylt med treningsglede. I fantastiske omgivelser på Geilo ble det en super helg for både deltagere og arrangører/sponsorer denne helgen i juni. Et treningsprogram med masse variasjon, et hotell med god mat og drikke og en flott bankett etterfulgt av diverse opptredener på scenen i Vestliahallen gjorde det til en uforglemmelig helg for alle involverte.

Våre fantastiske instruktører hadde som vanlig hovedrollene og leverte til de grader!

Produkter som ble brukt under ShapeUp Weekend

Instruktører

Sølve Sundrehagen
Sølve har i en årrekke vært en pådriver og bidragsyter for å spre lystbetont treningsglede til folk flest. I arbeidet med å få folk i bevegelse har drivkraften hele veien vært å levere treningsopplevelser som gir deg lysten til å komme tilbake og kunnskapen til å ta smarte livsstilsvalg. Både som gruppeinstruktør og personlig trener og har Sølve flere års erfaring med å formidle nyttig, gjennomtenkt og inspirerende trening som passer deg. 

Mette Grøsland
Mette er Yoga Alliance sertifisert instruktør i Jivamukti, ISHTA Yin, Vinyasa, Barne og Barselyoga og har i tillegg studert Anatomi og Fysiologi. Hun er kurset i yogafilosofi hos Alexander Medin. Mette har undervist i gruppetrening i over 20 år og oppdaget yoga for 17 år siden. Hennes iver etter å tillære seg ny kunnskap og formidlingsevne gjør at du alltid lærer noe i hennes klasser på en inspirerende, varm og humoristisk måte.

Lars Mæland
Lars jobber til daglig som fysisk trener for Alpinlandslaget. I tillegg er han en flittig brukt foredragsholder. Han har 10 års erfaring som PT og instruktør innen styrke (sirkel- og bootcamptimer) og spinning. Lars har vært ansvarlig for løpsklinikker for On Running Shoes (www.on-running.com), har jobbet på SATS og Myrens Sportssenter.

Irlin Berg Thorpe
Irlin er danse- og yogainstruktør, mattelærer og fysioterapeut. Hun begynte å danse da hun var 4 år, og var aktiv i klassisk og moderne ballett i nesten 20 år. Hun ble sertifisert gruppetreningsinstruktør første gang i 1992, og siden da har hun vært tilknyttet treningsbransjen. Opp gjennom årene har hun undervist i et hav av ulike klasser, hun har vært daglig leder i Elixiakjeden (bl.a. i Asker) og kunstløptrener for barn.

Lene Grøsland
Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør på High Energy Trening og begynte deretter i SATS og jobbet som instruktør i gruppetrening på forskjellige sentere i Oslo. I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden. Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring fra SATS og Abilica.

Carina Carlsen
Carina jobber til daglig som personlig trener i EVO Fitness. Hun har tre års erfaring som PT og instruktør innen styrke, sirkel- og bootcamp timer. Ved siden av å være personlig trener jobber Carina som mental trener og foredragsholder. Hun trener aktivt crossfit, i tillegg til annen variert trening med mening.

Pia Seeberg
Pia Seeberg brenner for at vi jenter skal klare å finne en balanse vi trives med, der vi er fornøyd med oss selv og det vi oppnår, men samtidig ha lyst til å bli en stadig bedre utgave av oss selv. Jeg er både fysisk og mental trener, og bruker min kunnskap til å gi mine lesere, lyttere og følgere konkrete verktøy som vi kan bruke når denne “ambisiøse balansen” er målet. Jeg brenner for at vi alle kan “bli vår egen PT”, noe som også former mine fysiske og mentale økter.

Nili Eslah
Nili er veldig glad i å hjelpe andre med komme i bedre form og nå sine mål. Dine mål og behov kan være alt fra å få mer energi i hverdagen, konkurrere, rehabilitering eller skadeforebygging og målet for Nili er å få deg dit på en effektiv og trygg måte. Hun har jobbet som Crossfit Coach siden 2013 og har stor fokus på å forbedre teknikk og bevegelse. I tillegg til Crossfit har hun en stor kjærlighet for å coache Olympisk vektløfting og mobility.

Daniel Gjerde
Daniel har lært ut yoga på fulltid siden 2011. Han er drevet av å hjelpe andre til å bli mer bevisste gjennom nøyaktig instruksjon og inspirasjon fra buddhistisk meditasjon. «Mer bevissthet gir oss evnen til å ta bedre valg for oss selv og andre». I klassene til Daniel vil du få fysiske utfordringer med en stor dose av kjærlighet og disiplin. Daniel er sertifisert YogaWorks lærer og holde ukentlige klasser i Oslo.

Marie Eidissen
Marie har drevet aktivt med rytmisk gymnastikk og dans som barn. Hun er utdannet danser og musikalartist fra Bårdar Akademiet i Oslo, og har flere sertifiseringer og kurs innenfor trening. Hun har jobbet som instruktør og danselærer i drøye 4 år, er salansvarlig, samt trener i rytmisk gymnastikk. Innenfor treningsbransjen underviser hun dansetimer/aerobic, pilates, slynge, styrke, barre, jumping fitness m.m.

Hanna Sundquist
Hanna jobber som redaksjonssjef i Shape Up, personlig trener og TRX-instruktør. Hun har jobbet som gruppeinstruktør siden 2009, og høyintensiv sirkeltrening står hennes hjerte nærmest. Timene hennes består som regel av dundrende power-musikk og syrefester. Hallo endorfiner!

Kristin Birkelund
Kristin har jobbet innenfor SATSELIXIA siden 2012 hvor hun har flere kurs innenfor ulike gruppetreningskonsepter. Kristin brenner for en aktiv livsstil og er nøye på at trening skal være enkelt og effektivt. For Kristin er det viktig at du skal ha det gøy under trening samtidig som du opplever mestring. I tillegg fokuserer hun på at treningsøktene skal kunne gjøres både hjemme og på senter, samt med lite utstyr.

Maren Erdvik
Maren er utdannet personlig trener, ernæringsveileder og sykepleier. Hun ble utdannet personlig trener i 2012 og har siden det jobbet både fulltid og deltid som PT. Hun har også kurs i flere ulike gruppetreningskonsepter. Maren skriver en av Norges største treningsblogger på fitliving.blogg.no, og bruker mye av tiden sin på dette. Hun jobber også som PT på Solsiden PT-senter i Kristiansand.

Kristine Kjenne
En halvdel av Team Stronger og utdannet idrettspedagog med fordypning i ernæring. Sammen driver de bedriften Livsstilspedagogene der de jobber med å holde gruppetimer, trenings- og kostholdsveiledning. Begge er ivrige innenfor turn og styrketrening med egen kroppsvekt. De er ambassadører for Abilica gjennom instagramkontoen @TeamStronger hvor de sprer treningsglede og akrobatiske positurer kalt Acroyoga.

Simen Holm
Den andre halvdelen av Team Stronger og utdannet idrettspedagog med fordypning i ernæring. Sammen driver de bedriften Livsstilspedagogene der de jobber med å holde gruppetimer, trenings- og kostholdsveiledning. Begge er ivrige innenfor turn og styrketrening med egen kroppsvekt. De er ambassadører for Abilica gjennom instagramkontoen @TeamStronger hvor de sprer treningsglede og akrobatiske positurer kalt Acroyoga.

Anne Marie Eide Luzio
Anne Marie startet som danseinstruktør allerede som 13 åring. Hun har sin bakgrunn fra å ha drevet aktivt med dans og sportsaerobic. I dag jobber hun som treningsansvarlig på SATS og ELIXIA i Drammen der hun underviser i et bredt spekter av timer. Hun har utdannelse ved danselinjen på St Hallvard videregående skole, og Bårdar Danseakademi i Oslo. 

Marius Monroe
Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2009, og jobber nå fulltid på Elixia Sjølyst i Oslo, der han leverer et bredt spekter innen gruppetrening og personlig trening. Marius’s visjon og filosofi er å skape treningsglede, og levere timer der deltakerne får god treningseffekt samt mye entertainment – en super motivator som får deg til å gi det lille ekstra, og gir deg følelsen av å være på et energifylt party. Marius liker også å stæsje opp timene, og man møter gjerne på unicorntights og tiaraer.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.