Treningsprogram til Abilica FoamRoller

Abilica FoamRoller er ett ypperlig verktøy for egenmassasje og som oppvarming før trening. Å rulle på en FoamRoller er bra for sirkulasjon og bidrar til å forebygge skader og øke bevegeligheten.

Kjøp FoamRoller nå.

1.

Utside lår med FoamRoller

Tid: 1 min
Trener: Løser opp spenninger på utsiden av låret

Ligg på siden og plasser FoamRolleren rett ved hofteknoken. Rull rolig opp og ned til rett over kneet. Bruk armene til å stabilisere. For ekstra avlastning, sett albuen i gulvet og legg det øverste benet foran.

2.

Leggene på FoamRoller

Tid: 1 min
Trener: Bakside legger

Legg FoamRolleren nederst på anklene rett ved achillesen og rull rolip opp fra ankel mot knehasen. For en hardere variant, legg beina oppå hverandre for mer trykk.

3.

Brystryggen på FoamRoller

Tid: 1 min
Trener: Øvre del av rygg

Start ved å plassere FoamRolleren i midtre del av ryggen. Knærne bøyes og brukes aktivt til å lage bevegelse slik at rullen går opp og ned langs brystveggen. Rull fra mellom skulderblader til midt på ryggen. For å avlaste nakken, legg hendene bak hodet.

4.

Forside lår på FoamRoller

Tid: 1 min
Trener: Forside lår, hoftebøyere og mage.

Legg FoamRolleren rett over kneet. Stabilisere med armene og hold en aktiv mage. Skyv med armene og rull i jevn bevegelse opp til hoftekanten. For lettere variant, legg albuene i gulvet.

5.

Ryggstrekker på FoamRoller

Tid: 1 min
Trener: Avspenning i ryggsøyle og brystmuskulatur

Legg FoamRolleren langs ryggraden så hodet hviler på FoamRoller. Slipp hofta/rumpa ned og strekk armene ut til siden. Prøv å slipp skuldrene ned. Pust rolig ut og inn. Lukk gjerne øynene.

Kjøp din Abilica FoamRoller nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.