Treningsprogram til Abilica PowerBand

Abilica PowerBand Treningsstrikk er perfekt når du trenger hjelp til øvelser som pull-ups eller til trening sammen med en venn. Treningsstrikken passer bra som ekstra motstand for grunnøvelser når du trener alene. Kan brukes sammen med Abilica DoorGym og Abilica HangOn. Se vårt treningsprogram og test ut øvelsene.

Kjøp PowerBand nå.

1.

Enhåndsroing

Tid: 1 min

Fest strikken i et dørhåndtak, eller noe annet i hofte-/mage-/brysthøyde. Stå med parallelle ben, hoftebreddes avstand. Stram magen og rett deg opp i brystet. Strekk armen helt ut foran deg. Trekk så armen tilbake med albuen inntil kroppen. Når du blir trygg på øvelsen kan du gjerne bevege skulderen også frem og tilbake når du slipper frem/trekker tilbake for å få maks ut av øvelsen. Bytt arm etter 30 sek.

2.

Push-ups

Tid: 1 min

Still deg i pushups posisjon med strikken over øvre del av rygg og rundt hendene. Gjør pushups som vanlig, husk det er brystet som skal ned mot gulvet. Strikken vil gjøre at pushupen er hardere i den øvre fasen hvor du er sterk, mens den i den nedre og tyngre fasen gir lite motstand.

3.

Strak markløft

Tid: 1 min

Fest strikken så lavt som mulig, i noe som gjør at den ikke sklir opp. Stå med ryggen til festepunktet og hold strikken mellom bena. Bøy overkroppen forover og rumpa ut bak. Lett bøy i bena. Skyv så hofta frem og rett deg opp i kroppen. Strak rygg hele veien, stram magen.

4.

Stående rotasjon

Tid: 1 min

Fest strikken i et dørhåndtak, eller noe annet i hofte-/mage-/brysthøyde. Stå med siden til feste punktet. Hold i strikken med begge hendene og strekk armene ut foran deg i magehøyde. Roter så bort fra festepunktet. Hold hoftene i ro. Bytt side etter 30 sek.

5.

Gyngende planke, rygg

Tid: 1 min

Fest strikken i taket, i HangOn, eller et annet høyt festepunkt. Ligg på ryggen. Bruk gjerne flere strikker eller knyt strikken for å gjøre den strammere. I utgangsposisjon skal bena være ganske høyt opp fra bakken. Heis deg opp slik at kun hodet og skuldrene er i gulvet og du holder en rett linje fra skuldrene til anklene. Støtt med armene langs siden. Gyng så bena ned mot gulvet og opp igjen. Hold rett kropp hele veien.

6.

Gyngende planke, mage

Tid: 1 min

Fest strikken i taket, i HangOn, eller et høyt festepunkt. Ligg på magen. Bruk gjerne flere strikker eller knyt strikken for å gjøre den strammere. I utgangsposisjon skal bena være ganske høyt opp fra bakken. Heis deg opp på albuene og hold en rett linje fra skuldrene til anklene. Gyng så bena ned mot gulvet og opp igjen. Hold rett kropp hele veien.

7.

Chins

Tid: 1 min

Fest DoorGym og heng rett ned i den. Vi viser her med bredt grep, men du kan også prøve deg frem med et av de andre grepene i apparatet for variasjon. Heis deg rolig opp og senk deg rolig ned. Ha fokus på å bruke ryggmusklene i det brede grepet. Bruk gjerne en eller flere strikker dersom du ikke er sterk nok til å løfte hele kroppsvekten din.

Kjøp ditt Abilica PowerBand nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.