Treningsprogram til Abilica PowerSling

Med slyngen Abilica PowerSling trener du innenfra og ut, med fokus på neuromuskulær trening av de små støttemusklene. Slyngetrening gjør deg derfor både sterk, utholdende og frisk! Slyngen er justerbar og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere slyngen likt på begge sider. 2 stk. justerbare håndtak for armer og ben gir deg mulighet for en rekke øvelser. Slyngen kan brukes både inne og ute. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Kan festes i en dør, en gren, ribbevegg, huskestativ e.l.

Kjøp PowerSling nå.

1.

Pushups

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Bryst

Plasser hendene i slynga på strake armer og ha føttene på gulvet. Ha gjerne knærne i gulvet om det er for tungt. Bøy så armene til albuene er i ca 90 grader. Stram magen og vær rett i ryggen. Du kan også regulere lengden på slynga til litt kortere, eller bevege deg frem i slynga, for å gjøre det lettere.

2.

Lårcurl

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Bakside lår og sete

Ligg på ryggen med føttene i slynga. Løft så opp rumpa fra gulvet og trekk føttene mot deg. Prøv å holde rumpa oppe og kroppen strak hele veien. Jo lengre bak i slyngen du ligger, jo lettere er det.

3.

Magetrekk

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Mage

Ligg på magen og plasser føttene i slynga. Løft deg opp på albuene og hold en strak kropp. Trekk knærne inn mot magen og rolig tilbake til strak kropp. Stram magen hele veien slik at du har kontroll på ryggen. Jo lengre bak i slyngen du ligger, jo lettere er det.

4.

Skrå magetrekk

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Mage

Ligg på magen og plasser føttene i slynga. Løft deg opp på albuene og hold en strak kropp. Trekk knærne ut mot siden og så langt frem som du klarer. Stram magen hele veien slik at du har kontroll på ryggen. Jo lengre bak i slyngen du ligger, jo lettere er det.

5.

Triceps press

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Triceps (bakside arm)

Stå oppreist i slynga og len tyngden fremover. Bøy armene med albuene pekende fremover. Deretter skal du strekke armene ut ved kun å strekke ut albueleddet. Skuldrene skal holdes i ro. Jo lenger frem du går i slyngen, jo lettere er det.

6.

Pullups

Antall repetisjoner: 8 x 3
Trener: Rygg

Heng i slyngen med ryggen mot underlaget. For å gjøre det lettere kan du bøye i knærne og/eller regulere slyngen kortere. Heis deg så opp med albuene ut til siden. Prøv å holde kroppen helt i ro slik at du kun bruker armene og ryggen når du heiser deg opp.

Kjøp din Abilica PowerSling nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.