Treningsprogram til Abilica SandBag

Abilica SandBag er et glimrende produkt for varierte og funksjonelle øvelser som trener flere muskler sammen. Test vårt treningsprogram for effektiv trening med sandsekk.

Kjøp SandBag nå.

1.

Knebøy

Tid: 1 min

Still deg med føttene i god hoftebreddes avstand. Legg sandsekken på skuldrene. Gjør en knebøy så langt ned du kan med rett rygg og knærne i linje med føttene. Hele foten skal være i bakken. Kom tilbake til grunnposisjonen. Gjenta.

2.

Knebøy med skulderpress

Tid: 1 min

Still deg med føttene i god hoftebreddes avstand. Hold sandsekken fremfor kroppen i høyde med kragebenet. Gjør en knebøy så langt ned du kan med rett rygg og knærne i linje med føttene. Hele foten skal være i bakken. Når du kommer opp til grunnposisjonen gjør du en skulderpress til strake armer. Senk ned sandsekken til grunnposisjonen. Gjenta.

3.

Knebøy med sving til skulder

Tid: 1 min

Still deg med føttene i god hoftebreddes avstand. Gjør en knebøy så langt ned du kan med rett rygg og knærne i linje med føttene. Hele foten skal være i bakken. Reis deg opp og ta med sandsekken. Løft den til valgfri skulder. Ta den med ned i neste knebøy. Gjenta. Bytt skulder.

4.

Utfall

Tid: 1 min

Legg sandsekken på skuldrene. Ta et steg fremover med valgfritt bein. Hold hoftebredde i ditt steg så du har god balanse. La kroppen synke ned mot bakken som et lodd ved å bøye begge knærne. Når du er i bunnen skal begge knær ha ca 90 graders vinkel. Strak i ryggen.

5.

Støt

Tid: 1 min

Start med å holde sandsekken i begge hender i en dyp knebøy. Reis deg opp. Hold sandsekken nære kroppen og ha rett rygg. Snu sandsekken i høyde med brystet og press den opp til strake armer. Brems den ned til brystet, snu den rundt og gjør en knebøy. Gjenta.

6.

Burpees

Tid: 1 min

Still deg med hendene på sandsekken og ha strake armer. Hold kroppen rett og støtt deg på tærne, alternativt på knærne. Gjør en pushup. Hopp sammen til huk. Sett ned hele foten, hold knærne i linje med føttene. Reis deg opp og ta med sandsekken, snu den rundt i høyde med brystet og snu den umiddelbart tilbake. Gjør en knebøy. Gjenta.

7.

Skulderpress

Tid: 1 min

Stå med føttene i god hoftebreddes avstand. Hold sandsekken i høyde med kragebenet, albuene rett under. Press opp sandsekken till strake armer. Brems ned til grunnposisjonen. Gjenta.

8.

Rotasjon

Tid: 1 min

Stå med føttene i god hoftebreddes avstand. Hold sandsekken foran deg i høyde med navlen. Roter fra side til side med overkroppen. Vær lett bøyd i albuene og spenn armen. Hold midten på sandsekken i linje med ditt brystben.

Kjøp din Abilica SandBag nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.