Treningsprogram til Abilica SoftBalance

Balanseputen SoftBalance er perfekt for balanseøvelser, styrkeøvelser og koordinasjonsøvelser. Stå på den, sitt på den eller ligg på den!

Kjøp SoftBalance nå.

1.

Utfall

Antall repetisjoner: Hold så lenge du klarer oppe på puten, gjenta 2 ganger på hvert ben
Trener: Generell balanse, spesielt ankelleddet

Stå med ett ben på SoftBalance. Hold ståbenet strakt. Hendene plasseres gjerne på hoftene eller i kors over brystet. Fest blikket på et fast punkt i øyehøyde. Hold kroppen så rolig som mulig. Er det vanskelig, slipp armene løs. Er det for lett kan du lukke øynene, eller kaste en ball i veggen og ta imot.

2.

Balanse på ett ben med bøyd kne

Antall repetisjoner: Hold så lenge du klarer oppe på puten, gjenta 2 ganger på hvert ben
Trener: Generell balanse, spesielt i kneleddet. Forside lår.

Stå med ett ben på SoftBalance. Hold ståbenet lett bøyd. Hendene plasseres gjerne på hoftene eller i kors over brystet. Fest blikket på et fast punkt i øyehøyde. Hold kroppen så rolig som mulig. Er det vanskelig, slipp armene løs. Er det for lett kan du lukke øynene, eller kaste en ball i veggen og ta i mot.

3.

Båten

Antall repetisjoner: Hold så lenge du klarer oppe på puten. Gjenta 3 ganger
Trener: Magemuskulatur, stabilitet i bekken og rygg

Sitt med setet midt på SoftBalance. Løft bena samlet litt opp fra gulvet. Overkroppen lenes bakover. Fest blikket på et fast punkt. Hold kroppen så rolig som mulig. Varier armstilling for ulik vanskelighetsgrad.

4.

Sideveis benløft

Antall repetisjoner: Gjør 12 repetisjoner før du skifter side. Gjenta totalt 3 ganger på hver side
Trener: Utsiden av lårene. Setet. Stabilitet i mage, bekken og rygg.

Ligg på siden, med SoftBalance under hoften. Støtt deg med albue og hånd på den underste armen, og hånden på den øverste armen. Ligg helt rett med kroppen. Løft begge bena opp fra gulvet. Løft så det øverste benet rett opp fra det underste benet. Øvelsen gjøres sakte og kontrollert. Senk benet sakte ned til det andre og gjenta.

5.

Diagonalt løft

Antall repetisjoner: Gjør 12 repetisjoner før du skifter side. Gjenta totalt 3 ganger på hver side
Trener: Setemuskulatur, rygg, stabilitet i hofteledd, rygg og bekken

Stå på alle fire med strake armer. Ha det ene kneet på SoftBalance, det andre i gulvet. Ryggen holdes rett, blikket vender ned mot gulvet. Løft det benet som ikke står på SoftBalance opp bak, til låret blir en vannrett forlengelse av kroppen. Kneet holdes bøyd slik at fotsålen peker opp mot taket. Hold litt, før du senker benet ned og gjentar. Bytt Soft Balance over til det andre kneet.

Kjøp din Abilica SoftBalance nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.