Treningsprogram til Abilica StepUp Pro

På dette apparatet trener du kondisjon, fettforbrenning og styrke i legger, lår og setemuskulatur. Stepkasse med overflatemål 32×90 cm. og 2 høydealternativer (13 og 18 cm.). Overflaten er gummibelagt for å gi et godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er skånsom mot knærne. Stepkassen ligger meget stødig på gulvet. Egner seg også for bedriftsmarkedet. Gjenta hele serien flere ganger for å få en lengre treningsøkt. Du kan gjerne gjøre første runden litt rolig som oppvarming, for deretter å øke pulsen ved enten å bruke raskere musikk eller gjøre større bevegelser. Trapp ned et par minutter med å gjøre øvelse 1 til roligere musikk.

Kjøp StepUp Pro nå.

1.

Step touch

Antall repetisjoner: 8 på hvert ben, 4 på hvert ben, 2 på hvert ben, 1 på hvert ben. Fortsett med annethvert ben i ca 2 minutter totalt.

Sett det ene benet opp på stepkassen og tapp det andre benet inntil.

2.

Kneløft

Antall repetisjoner: Annethvert ben i ca 2 minutter

Gjør det samme som på forrige øvelse, men her løfter du kneet hver gang du går opp på steppen. Forsøk gjerne med armer over hodet når du er blitt trygg på øvelsen.

3.

Spark ut til siden

Antall repetisjoner: Annethvert ben i ca 2 minutter

Gjør det samme som på forrige øvelse, men her løfter du benet ut til siden hver gang du går opp på stepkassen. Forsøk gjerne med å strekke den ene armen over hodet når du er blitt trygg på øvelsen.

4.

Spark fremover

Antall repetisjoner: Annethvert ben i ca 2 minutter

Gjør det samme som på forrige øvelse, men her sparker du benet fremover hver gang du går opp på stepkassen. Forsøk gjerne med å bokse med motsatt arm når du er blitt trygg på øvelsen.

5.

Tapp ut til siden

Antall repetisjoner: Annethvert ben i ca 2 minutter

Gjør det samme som på forrige øvelse, men sett det andre benet utenfor stepkassen. Bøy gjerne så mye du klarer i benet som er oppå steppen for å få maksimalt ut av øvelsen.

6.

Spark opp bak

Antall repetisjoner: Annethvert ben i ca 2 minutter

Gjør det samme som forrige øvelse, men spark benet opp i setet. Bøy og strekk gjerne armene slik at du strammer godt i musklene på baksiden av armen når du strekker armene ut.

Kjøp din Abilica StepUp Pro nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.