Treningsprogram til Abilica WeightVest

Justerbar vektvest fra 1 til 10 kg. Med to ekstra lommer for oppbevaring av penger, nøkler o.l. To kraftige spenner gir gode justeringsmuligheter. Produsert i myk neopren. En vektvest er ideell for spensttrening, løpetrening og å gå med. Brukes også i fotball, håndball og andre idretter.

Kjøp WeightVest nå.

1.

Knebøy

Tid: 1 min

Stå med føttene i hoftebredde. Gå så langt ned du kan med rett rygg og med knærne i linje med føttene. Hele foten skal være i bakken.

 2.

Utfall

Tid: 1 min

Ta et steg fremover med valgfritt bein. Hold hoftebredde i ditt steg så du har god balanse. La kroppen synke ned mot bakken som et lodd ved å bøye begge knær. Når du har kommet langt nok skal begge knærne ha 90 graders vinkel. Rett i ryggen.

3.

Pushups

Tid: 1 min

Still deg på strake armer og tær, alternativt med knærne i bakken. Armene bredt fra hverande, strekk hoften og spenn mangen. La brystet komme over armene. Bøy armene til albuen har ca 90 graders vinkel. Dytt deg opp igjen.

4.

Burpees

Tid: 1 min

Pushups med opphopp. Spenn magen når du hopper opp og ned. Land ved å gjøre en knebøy ned på huk. Hold hælene i bakken under hele knebøyen.

5.

Planke med rotasjon

Tid: 1 min

Stå på strake armer/hender og tær, bred benposisjon. Hendene skal være rett under skuldrene. Stram hele kroppen. Løft den ene armen til den er rett ut til siden. Rotere deretter med hele kroppen til armen peker rett opp. Kom tilbake til utgangsposisjon og bytt arm.

6.

Planken

Tid: 1 min

Still deg på albuene. Albuene skal være rett under skuldrene og underarmene rett frem. Sett sammen føttene og støtt deg på tærne

7.

Planken med benbytte

Tid: 1 min

Samme utgangsposisjon som planken på begge benene. Forskjell: Løft det ene benet rett ovenfor bakken. Hold hoften rett. Før så dette benet så langt du kan ut til siden. Hold hoften oppe. Før det så sakte tilbake til midten. Sett benet ned og gjør det samme med motsatte ben.

8.

Meitemarken

Tid: 1 min

Støtt deg på hendene og hele foten med strake bein. Gå fram med hendene til du står i en plankeposisjon på strake armer og utstrakte bein. Gå med føttene mot armene til du har kommet deg til utgangsposisjon igjen. Gjenta.

Kjøp din Abilica WeightVest nå.

Cart

loader

Choose your country

Norway Sweden
This site is registered on wpml.org as a development site.